Вітаємо з Днем Соборності України!
22 січня 1919 року назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день проголошення Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.
Вчора майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи вчили техніці роботи з мастикою. Бренд-шеф-кондитер Анна Лепіхова провела студентам майстер-клас із виготовлення «солодких троянд» для оздоблення тортів. Цьому мистецтву майстриня навчилася у метрів кондитерської справи в Лондоні та Єрусалимі.
Практичне заняття пройшло в оновленій лабораторії навчально-науково-виробничого центру «Навчальний готель і ресторан», що працює на базі кафедри готельно-ресторанної справи. Анна Лепіхова залюбки поділилася зі студентами власним досвідом створення оригінальних солодких шедеврів. В її руках смачна цукрова паста перетворилася на податливий матеріал, з якого кондитер виробила троянди.
Студенти із захопленням спостерігали за впевненими діями майстрині. Кажуть, що у книгах такого не прочитаєш, а ось побачити і зробити самому їстівні прикраси – для них дуже корисно. Відтепер їхні кондитерські вироби не обійдуться без квітів чи пелюсток і будуть схожими на справжній витвір мистецтва.
22 січня 1919 року назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день проголошення Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.
Вітаємо викладача Східноєвропейського Університету імені Рауфа Аблязова Сиволап Юлію Юріївну з успішним захистом дисертаційного дослідження!
Заступниця завідувача кафедри права та інформаційної справи Анастасія Литвиненко взяла участь у міжнародній конференції «Медіація & Університети 1.0».