Податкова система Німеччини: структура, надходження та розподіл
Здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» відвідали лекцію Професора Себастьяна Гехерта з Хемніцького технологічного університету (Німеччина).
Вчора майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи вчили техніці роботи з мастикою. Бренд-шеф-кондитер Анна Лепіхова провела студентам майстер-клас із виготовлення «солодких троянд» для оздоблення тортів. Цьому мистецтву майстриня навчилася у метрів кондитерської справи в Лондоні та Єрусалимі.
Практичне заняття пройшло в оновленій лабораторії навчально-науково-виробничого центру «Навчальний готель і ресторан», що працює на базі кафедри готельно-ресторанної справи. Анна Лепіхова залюбки поділилася зі студентами власним досвідом створення оригінальних солодких шедеврів. В її руках смачна цукрова паста перетворилася на податливий матеріал, з якого кондитер виробила троянди.
Студенти із захопленням спостерігали за впевненими діями майстрині. Кажуть, що у книгах такого не прочитаєш, а ось побачити і зробити самому їстівні прикраси – для них дуже корисно. Відтепер їхні кондитерські вироби не обійдуться без квітів чи пелюсток і будуть схожими на справжній витвір мистецтва.
Здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» відвідали лекцію Професора Себастьяна Гехерта з Хемніцького технологічного університету (Німеччина).
аступниця завідувача кафедри права та інформаційної справи Анастасія Литвиненко та студентка 3-го курсу спеціальності "Право" Дар’я Генкель взяли участь у круглому столі на тему “Хід реалізації та перші результати Програми відновного правосуддя за участю неповнолітніх, які є підозрюваними, обвинуваченими у вчиненні кримінального правопорушення”.
На кафедрі теорії і практики перекладу та іноземних мов відбувся круглий стіл «Провідні стратегії перекладу художнього тексту в аспекті зв’язку автор-перекладач-читач».