ЗАКРИТИ

Дорога на Січ. Тімбілдінг по-Східноєвропейськи

Дорога на Січ. Тімбілдінг по-Східноєвропейськи

Жовтень видався багатим на події для студентів та викладачів Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Серед навчальних занять і практичних управлянь знайшлося місце і колективному гуртуванню. Зокрема, це оприявнилося в екскурсії до Запоріжжя, місцями зародження й розвитку козацтва, заповідними зонами Хортиці та гігантських «будов комунізму».

Денна поїздка виявилася надзвичайно насиченою. Спочатку університетська громада «висипала» на пароплав, який одразу ж приступив до шлюзування. Спустилися водою на 36 метрів усього за декілька хвилин, що для більшості стало достатньо новим досвідом. Вражень додали подальша мандрівка Дніпром і краєвиди Запоріжжя: як сучасного міста та історичного регіону.

Потрапивши на Січ, яку вже 15 років як розбудовують місцеві активісти, команда Східноєвропейського отримала можливість поринути в атмосферу козацького побуту та традицій. Церква, житлові й господарські приміщення, зброярня та інші об’єкти справили реалістичне враження про те, чим займалися українські вояки 500-300 років тому. Охочі мали нагоду «запастися» цікавими сувенірами, смачними трунками та іншими «цікавинками». А найзатятіші взяли навіть участь у майстер-класі з виготовлення козацької сувенірної продукції.

ТІМБІЛДІНГ ВИДАВСЯ НА СЛАВУ!