ЗАКРИТИ

Доброта і співчуття в серці кожного з нас

Доброта і співчуття в серці кожного з нас

Сучасний стан нашої держави і суспільства сьогодні стає все актуальнішим, і як прекрасно, коли в нашій державі є небайдужі особистості, які намагаються зробити і роблять світ на крапельку кращим.

Східноєвропейський університет визначає одним із своїх пріоритетів доброчинність, яка розпочалася задовго до сьогоднішнього дня. Університет постійно бере участь у благодійних акціях, що вже стало доброю традицією президента університету Рауфа Ахметовича Аблязова та всього дружнього колективу навчального закладу.

25 березня викладачі та студенти відвідали поранених бійців АТО, які проходять лікування в Центрі реабілітації учасників АТО при Черкаському обласному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни. Дякуючи всім небайдужим працівникам і студентам, Східноєвропейський університет зібрав достатню кількість речей, книг, предметів гігієни, продуктів харчування, ласощів та всього необхідного молодим хлопцям, щоб створити для них відчуття домашнього затишку та тепла, адже молоді хлопці так далеко від дому. Під час візиту представників Східноєвропейського університету наші захисники відчули себе потрібними, а викладачі та студенти в котрий раз виразили свою любов, повагу, підтримку і вдячність за їх героїзм.