ЗАКРИТИ

День студента

День студента

14 листопада в нашому університеті відбулося свято, присвячене міжнародному Дню студента, яке вийшло по-справжньому щирим та веселим.

Офіційну частину свята відкрила ректор університету, яка теплими словами привітала присутніх зі святом та вручила почесні нагороди від адміністрації найкращим студентам університету.

Урочистості продовжив святковий концерт, який складався з пісень, танців та жартів про студентське життя. Дуже приємно бачити, що творчий настрій  в нашому університеті носить постійний та масовий характер. Прекрасно, коли молодь має творчі здібності, таланти та з задоволенням їх реалізує.

Не забувають свій рідний університет і наші випускники. Випускник 2001 року Стас Харченко в своєму привітанні відмітив, що університет завжди залишиться для нього другою рідною домівкою, а його донька Олександра, яка мріє стати співачкою, подарувала всім присутнім гарну пісню.

Під час концерту на глядачів чекало багато приємних сюрпризів. Один з них – виступ команди  StreetTrickerTeam, який не залишив у залі байдужих. Ще однією «родзинкою» свята став традиційний солодкий подарунок студентам від адміністрації університету – величезний і найсмачніший торт та квіти для всіх учасників концерту.

Професія “студент” – це класно,

Хоча, на жаль, короткочасно:

Десять семестрів чи п’ять років –

Оце для нас законні строки,

Тож я спішу нас всіх вітати:

Із нашим днем! Із нашим святом!