ЗАКРИТИ

Брати капранови здивували студентів нашого університету

Брати капранови здивували студентів нашого університету

Цього четверга (21 листопада) Східноєвропейський університет відвідали брати Віталій і Дмитро Капранови. Відомі в Україні письменники, видавці, публіцисти і громадські діячі завітали у Черкаси із новою творчою програмою.

Зустріч із студентами перевершила всі їхні сподівання. Креативні й епатажні Капранови презентували нову книжку “Мальована історія Незалежності України”, яка побила всі рекорди продажів на львівському Форумі видавців. Вони багато розповідали про свою творчість і жартували. Та ще й співали! Цікаві молодечі пісні у стилі кобза-реп були особливо до снаги студентській молоді.

Гайша Олександр (група КМТ-22): “Цікаві і неординарні люди. “Підковані” у багатьох питаннях. Дуже багата українська мова, хоча народилися Капранови в Молдові. Своєрідно підтримують Україну й українську культуру”.

Яременко Альона (група КМБ-22): “Сподобалися мені брати Капранови тим, що є розважливими людьми. Пишуть чудові книжки і вірші. Найголовніше, що вони – епатажні і креативні. І знають, як вижити у цьому складному світі”.

Кравченко Аліна (група КЮР-21): “Сподобалися їхні пісні, особливо, як вони їх виконували. Взагалі дуже суперові дядечки!”.

Шидловський Олексій (група КМЕ-22): “Такі собі епатажні митці! Сподобався стиль, в якому вони працюють. А ще дуже сподобалося їхнє бачення історії України”.