ЗАКРИТИ

Зі студентами говорили про дрес-код

Зі студентами говорили про дрес-код

Питання  зовнішнього  вигляду  студента  не  нове,  проте його актуальність із роками не втрачається. Щороку до Східноєвропейського університету вступає  навчатися  молодь,  яка не  хоче  бути  «як  усі», прагнучи  демонструвати  свою  індивідуальність.

Сьогодні центр культури і дозвілля вишу провів для студентів тренінг, присвячений дрес-коду. Культура зовнішнього вигляду студента нічим не відрізняється від культури зовнішнього вигляду будь-якої пересічної людини. Студент може дотримуватися різних стилів одягу, будь це класика, casual, екостиль, мінімалізм, арт-деко, препі тощо. Головне – одяг має відповідати елементарним нормам і правилам етикету. Чиста випрасувана сорочка завжди виглядає охайно, урочисто і справляє гарне враження. Вона актуальна скрізь – як кажуть, "просто і зі смаком". А от спортивний костюм буде доречним у спортивній залі, а не під час занять у закладі вищої освіти. Ці й інші рекомендації було продемонстровано студентам у фотопрезентації.

img_0776

Сподіваємося, що наші студенти врахують надані рекомендації і стануть більш ретельно обирати одяг, аби виглядати стримано, стильно і комфортно водночас.