ЗАКРИТИ

Завтра була війна

Завтра була війна

22 червня. Цей день ми відзначаємо як день скорботи та пам’яті. І досі довгі роки не в змозі затягти рани, які скоїла війна. З 18 по 22 червня в парку Хіміків Східноєвропейський університет спільно з Оршанецьким Навчальним центром Державної прикордонної служби України проводив вечори пам’яті до 70-річчя з початку Великої Вітчизняної війни.

За словами організатора заходу - ректора СУЕМ Казарінової Н. Л., цей захід – дань пам’яті нашому народу, який крізь неймовірні страждання та втрати визволив світ від фашистських загарбників та приніс людству довгоочікуваний мир. Цю дату ми повинні пам’ятати не менше, ніж День Перемоги. Також такі спільні вечори пам’яті мають на меті патріотичне виховання молодого покоління.

Особливо сподобалися заходи людям похилого віку, яким було дуже приємно побачити, що молоде покоління знає та шанує історію своєї країни. Програма вечорів пам’яті складалася з виступу духового оркестру Навчального центру Державної прикордонної служби України, пісень воєнних років у виконанні баяніста, музично-літературної композиції «Завтра була війна», яку підготували студенти Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Сподобалися глядачам прийоми рукопашного бою, які демонстрували оршанецькі прикордонники. На всіх чисельних відвідувачів, які зібралися в парку Хіміків, чекала польова кухня.

Ми, що живемо сьогодні, повинні зберегти цю сполучну ниточку пам’яті заради миру на землі.