ЗАКРИТИ

Загальні збори колективу СУЕМ

Загальні збори колективу СУЕМ

28 серпня 2013 року відбулися загальні збори трудового колективу університету, на яких були розглянуті результати діяльності університету у 2012-2013 навчальному році та визначені пріоритетні завдання.

Після періоду літніх відпусток, напередодні початку нового навчального року з трудовим колективом зустрілися президент Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки, лауреат Державної премії СРСР, академік Інженерної академії України Рауф Ахметович Аблязов та ректор університету.

З доповіддю перед працівниками виступила ректор університету. У своєму виступі ректор привітала трудовий колектив з початком нового навчального року, підбила підсумки роботи університету за 2012-2013 навчальний рік та визначила основні пріоритети й стратегічні завдання щодо діяльності та розвитку навчального закладу у 2013-2014 навчальному році.

Ректор проінформувала про результати вступної кампанії та про зміни в структурі університету, зробила також аналіз господарської діяльності університету в цілому і поставила завдання для усіх структурних підрозділів університету. Окрему увагу приділено впровадженню новітніх технологій в освітній процес, розвитку системи дистанційної освіти, активізації міжнародного співробітництва у освітніх і наукових програмах, інноваціям в практичній підготовці та сприянню в працевлаштуванні випускників.

З вітальним словом до присутніх звернувся президент університету Аблязов Р. А., який разом з ректором вручив нагороди і грамоти кращим працівникам СУЕМ.

На завершення зборів президент Аблязов Р. А. та ректор ще раз привітали трудовий колектив з новим навчальним роком та звернулися з вимогою належним чином організувати та провести свято Дня знань та з усією відповідальністю віднестись до виконання всіма працівниками університету своїх функціональних обов’язків.