ЗАКРИТИ

За участь у благодійному аукціоні міський голова нагородив Східноєвропейський університет дипломом

За участь у благодійному аукціоні міський голова нагородив Східноєвропейський університет дипломом

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від імені міського голови Анатолія Бондаренка вручив представникам Східноєвропейського університету диплом учасника благодійного проекту «Смачна новорічна країна».

6595 (1)

Понад 12 тисяч гривень вдалося зібрати 19 грудня у ТРЦ «Любава» під час проведення благодійного аукціону «Смачна новорічна країна» та ярмарку-розпродажу на підтримку дітей, що перебувають на лікуванні в відділенні онкології та гематології Черкаської обласної онколікарні.

На благодійний аукціон Східноєвропейський університет представив лот – їстівну новорічну ялинку, приготовану студентами кафедри готельно-ресторанної справи. Також колектив університету долучився до ярмарку-розпродажу, придбавши святкові прикраси.

Із побажанням здоров’я та здійснення бажань усі виручені кошти разом із солодкими подарунками представники Департаменту освіти та гуманітарної політики 21 грудня передали хворим діткам.

6595 (2)

Східноєвропейський університет постійно долучається до подібних акцій та часто виступає ініціатором їх проведення, роблячи свій непосильний внесок у велику справу благодійництва.

Пам’ятаймо, що зроблене добро завжди повернеться сторицею!