ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти.

Із вітальним словом до студентів, їхніх батьків, викладачів і гостей свята звернувся ректор вишу Сергій Шамара: «Щиро вітаю вас із початком нового навчального року в Україні і Східноєвропейському університеті зокрема! Зичу цікавих лекцій і практичних занять, позитивного настрою і приємних емоцій упродовж усіх віх здобуття освітніх ступенів! Мрію, щоб уявлення про міцну університетську родину перетворилися з ритуальної фрази на початку навчання на приязну й продуктивну співпрацю закладу освіти та його вихованців упродовж багатьох років. Бажаю всім нам успішних проектів і ефектних здобутків на благо кожного і молодої держави в цілому!».

Уже стало доброю традицією розпочинати новий навчальний рік із урочистої посвяти першокурсників у студенти. Після проголошення клятви цьогорічними вступниками ректор вручив їм символічний студентський квиток, а старшокурсники привітали молоде поповнення святковим короваєм.

Довершеності святу додали музичні виступи талановитої молоді Східноєвропейського університету. Наприкінці дійства присутні вшанували пам’ять Т. Г. Шевченка, поклавши квіти до пам’ятника Великому Кобзареві, встановленому на території університету.