ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті провели день відкритих дверей

У Східноєвропейському університеті провели день відкритих дверей

28 жовтня Східноєвропейський університет гостинно зустрів майбутніх вступників на Дні відкритих дверей. Численна кількість учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл Черкас та району завітала цього дня до нашого вишу.

Молодь зустрічали викладачі кафедр університету. На початку ознайомили присутніх з історією Східноєвропейського університету; далі презентували відеоматеріал стосовно правил прийому, освітніх ступенів і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців, та провели цікаві екскурсії в стінах ВНЗ, а саме: гості відвідали кафедри, інформаційно-комп’ютерні лабораторії, правничу клініку, концертний зал, бібліотеку, читальний зал, кафе «Вікно в Париж», музей, спортивно-тренажерний зал, Навчальний банк, зал судових засідань, музей, студентську раду та багато іншого.

На завершення події відбулась дуже цікава зустріч абітурієнтів зі студентами, які донесли до слухачів інформацію про всі переваги нашого закладу, комфортні умови навчання та перспективні можливості для студента СУЕМ.

Тож ласкаво просимо до лав студентства Східноєвропейського університету. Тут кожен знаходить друзів, допомогу старших спеціалістів,  відкриває шлях до успіху в майбутній професії та можливість реалізації своїх творчих, кар’єрних планів.