ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському університеті пройшла всеукраїнська інтернет-конференція

У Східноєвропейському  університеті пройшла всеукраїнська інтернет-конференція

18-19 квітня у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту відбулася всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Сучасні технології менеджменту забезпечення сталого розвитку економіко-правових систем в умовах євроінтеграції».

Для участі в конференції було подано 118 тез із закладів вищої освіти та наукових установ України (з Черкаської, Київської, Дніпропетровської, Харківської, Львівської, Житомирської та інших областей).

Обговорення актуальних питань за тематичними напрямами проводилось в онлайн-форматі. Серед напрямів наукового пошуку учасників конференції необхідно виокремити: світові тенденції розвитку менеджменту, новітній погляд на менеджмент, менеджмент інноваційно-інвестиційної діяльності організації, стратегічний менеджмент та маркетинг, фінансові інструменти управління економічним розвитком, нормативно-правове регулювання управлінських відносин, економічно-облікові проблеми в управлінні підприємствами тощо.

За підсумками роботи науково-практичної інтернет-конференції опубліковано збірник тез, у якому висвітлені результати наукових досліджень учасників заходу. 

Організаційний комітет щиро дякує учасникам за активну участь у роботі конференції!