ЗАКРИТИ

У Східноєвропейському побільшало докторів і кандидатів наук, професорів і доцентів

У Східноєвропейському побільшало докторів і кандидатів наук, професорів і доцентів

Професорсько-викладацький склад Східноєвропейського університету поповнився 6 доцентами, професором, доктором і кандидатом наук. Дипломи та атестати науково-педагогічним працівникам вручили на засіданні вченої ради вишу 12 липня.

Підбиваючи підсумки навчального року, ректор університету проаналізувала роботу вишу за всіма напрямами діяльності та відзначила наукові здобутки колег.

– У звітному періоді діяльність університету була спрямована на динамічний розвиток наукових досліджень, перспективних наукових напрямів, забезпечення визнаних стандартів якості навчального процесу, підвищення конкурентоспроможності на регіональному, національному освітянському ринках, створення умов та стимулів розвитку кадрового потенціалу, виконання університетом функцій як центру інтелектуального життя та культурної діяльності.

Завершальним моментом стало урочисте вручення дипломів про наукові ступені та атестатів про вчені звання працівникам вишу. Ректор вручила дипломи доктора економічних наук Ії Борисівні Чудаєвій та кандидата технічних наук Наталії Леонідівні Костьян. Атестат професора отримав Сергій Олегович Савченко. Атестати доцента вручили: І. В. Десятнікову, О. В. Десятнікову, Л. П. Дешевенко, Л. М. Германенко, Л. М. Товстопят, О. О. Плаксюк.

Члени вченої ради привітали колег із новими досягненнями в науковій діяльності, побажали наснаги у професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках.