ЗАКРИТИ

Студентські міжнародні програми у Східноєвропейському університеті

Студентські міжнародні програми у Східноєвропейському університеті

Прекрасні можливості для самореалізації надає своїм студентам Східноєвропейський університет економіки і менеджменту.

9 листопада за ініціативи начальника відділу міжнародних відносин Євгенії Скворцової в навчальному закладі було організовано зустріч з директором ТОВ «Профітім» Тетяною Русановською, яка представила студентам цікаві пропозиції щодо працевлаштування в Німеччині.

Студентські міжнародні програми для студентів Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, які презентувала гостя, досить привабливі для молодих людей віком від 18 до 35 років. Були представлені підприємства-партнери Німеччини, які пропонують різноманітні вакансії; умови проживання, гарантії, страхування, оплата праці та дозвілля для молоді.

ТОВ «Профітім» для студентів Східноєвропейського університету економіки і менеджменту надає увесь супровід, починаючи від реєстрації і до повернення в Україну.

Студентів дуже зацікавили презентовані пропозиції, адже робота не вплине на якість навчання в університеті, тому що програми розраховані на період зимових та літніх канікул. На даний час велика кількість молодих людей уже заповнюють анкети учасників, адже хто не бажає на канікулах відвідати іншу країну, отримати нових друзів та ще й заробити кошти на особисті потреби?…  Якщо ти зацікавлений, звертайся для заповнення анкети до Євгенії Скворцової (28 каб.) або в студентську раду (каб. 101).