ЗАКРИТИ

Студенти СУЕМ стажуватимуться в Німеччині

Студенти СУЕМ стажуватимуться в Німеччині

Саме в студентські роки людині дається унікальна можливість влаштувати своє життя і закласти надійний фундамент своєї майбутньої кар'єри. Студенти Східноєвропейського університету завжди намагаються використати ті шанси, що дає їм заклад, задля перспективного працевлаштування.

Своєю енергією, ініціативністю та наполегливістю вони «пробивають» собі дорогу наверх і в стислі терміни можуть досягти високих результатів.

Так, сьогодні наші вихованці беруть участь у конкурсному відборі серед студентів і випускників українських вищих навчальних закладів на проходження стажування в Німеччині.

Стипендіальна програма німецької економіки відкриває студентам нові перспективи. Учасники програми отримують чудову нагоду пройти стажування за фахом і одночасно удосконалити знання іноземної мови. Крім роботи і мовної практики, стажисти познайомляться з культурою Німеччини, з методами ведення бізнесу в країні і зможуть налагодити ділові знайомства.

Програма передбачена для студентів і випускників віком до 30 років, які володіють англійською або німецькою мовами. Усі основні витрати фінансуються Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку. До того ж стажист отримуватиме стипендію в розмірі 550 євро на місяць.

Пройшовши стажування за кордоном, молоді фахівці отримають неоціненний практичний досвід, який додасть їм впевненості в своїх силах під час пошуку роботи. А найголовніше – це шанс побачити світ і реалізувати себе як висококваліфікованого фахівця в країні Європейського Союзу.

Заявки на участь у програмі приймаються до 31 травня 2015 року на сайті http://www.ost-ausschuss.de/ua.