ЗАКРИТИ

Студенти СУЕМ провели для Черкаських школярів кулінарний майстер-клас

Студенти СУЕМ провели для Черкаських школярів кулінарний майстер-клас

27 травня студенти та викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету провели майстер-клас із приготування кондитерських борошняних виробів для учнів шкіл міста Черкаси.

У майстер-класі взяли участь 20 учнів 8-9 класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18.

У дружній атмосфері студенти та викладачі ділилися кулінарним досвідом із молодшим поколінням. Окрім приготування відкритих пирогів з традиційним українським оздобленням, кулінари-початківці вчилися готувати шоколадне фондю, сервірувати стіл до сніданку, складати серветки, а також познайомилися з мистецтвом карвінгу.

Такі майстер-класи корисні як для дітей, так і для студентів, які їх проводять. Вони допомагають розвивати творчу сторону особистості, фантазію, уважність, а також застосувати здобуті теоретичні знання на практиці.

– Майстер-класи дають нам змогу розкритися, передати школярам власний досвід, а також відчути себе справжніми шеф-кухарями, – говорить студентка третього курсу Дарина Шурдига.

Завдяки злагодженій командній роботі учасники заходу приготували смачні та якісні страви, які потім із задоволенням дегустували.