Вітаємо з Днем Соборності України!
22 січня 1919 року назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день проголошення Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.
27 травня студенти та викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету провели майстер-клас із приготування кондитерських борошняних виробів для учнів шкіл міста Черкаси.
У майстер-класі взяли участь 20 учнів 8-9 класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18.
У дружній атмосфері студенти та викладачі ділилися кулінарним досвідом із молодшим поколінням. Окрім приготування відкритих пирогів з традиційним українським оздобленням, кулінари-початківці вчилися готувати шоколадне фондю, сервірувати стіл до сніданку, складати серветки, а також познайомилися з мистецтвом карвінгу.
Такі майстер-класи корисні як для дітей, так і для студентів, які їх проводять. Вони допомагають розвивати творчу сторону особистості, фантазію, уважність, а також застосувати здобуті теоретичні знання на практиці.
– Майстер-класи дають нам змогу розкритися, передати школярам власний досвід, а також відчути себе справжніми шеф-кухарями, – говорить студентка третього курсу Дарина Шурдига.
Завдяки злагодженій командній роботі учасники заходу приготували смачні та якісні страви, які потім із задоволенням дегустували.
22 січня 1919 року назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день проголошення Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.
Вітаємо викладача Східноєвропейського Університету імені Рауфа Аблязова Сиволап Юлію Юріївну з успішним захистом дисертаційного дослідження!
Заступниця завідувача кафедри права та інформаційної справи Анастасія Литвиненко взяла участь у міжнародній конференції «Медіація & Університети 1.0».