День єднання - символ незламності українського духу!
Сьогодні, 16 лютого, ми відзначаємо День єднання - особливу дату, що народилася в момент найбільших викликів для нашої держави.
27 травня студенти та викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету провели майстер-клас із приготування кондитерських борошняних виробів для учнів шкіл міста Черкаси.
У майстер-класі взяли участь 20 учнів 8-9 класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №18.
У дружній атмосфері студенти та викладачі ділилися кулінарним досвідом із молодшим поколінням. Окрім приготування відкритих пирогів з традиційним українським оздобленням, кулінари-початківці вчилися готувати шоколадне фондю, сервірувати стіл до сніданку, складати серветки, а також познайомилися з мистецтвом карвінгу.
Такі майстер-класи корисні як для дітей, так і для студентів, які їх проводять. Вони допомагають розвивати творчу сторону особистості, фантазію, уважність, а також застосувати здобуті теоретичні знання на практиці.
– Майстер-класи дають нам змогу розкритися, передати школярам власний досвід, а також відчути себе справжніми шеф-кухарями, – говорить студентка третього курсу Дарина Шурдига.
Завдяки злагодженій командній роботі учасники заходу приготували смачні та якісні страви, які потім із задоволенням дегустували.
Сьогодні, 16 лютого, ми відзначаємо День єднання - особливу дату, що народилася в момент найбільших викликів для нашої держави.
Протягом останніх років у Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова проводилися дослідження за темою: «Теоретико-методологічні, методичні та практичні проблеми корпоративного управління організаціями, підприємствами й установами та їх інтеграція на рівні національної економіки України».
Пасечник Ія Валеріївна успішно захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 "Економіка"!