ЗАКРИТИ

Студенти Східноєвропейського університету потрапили до 2-го туру престижного конкурсу Завтра.UA

Студенти Східноєвропейського університету потрапили до 2-го туру престижного конкурсу Завтра.UA

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту більше п’яти років є партнером Стипендіальної програми "Завтра.UA" Фонду Віктора Пінчука.

Це загальнонаціональна програма з підтримки талановитих студентів, метою якої є сприяння формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної й ділової еліти України.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі незалежними фаховими експертами за результатами оцінки письмових анонімних робіт і під час проведення очних змагань. При цьому головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.

Цього року студенти Східноєвропейського університету Тетяна Локоть, Андрій Давиденко, Анастасія Литвиненко, Анастасія Булах та Вячеслав Колесник вийшли до півфіналу престижного конкурсу.

27233 (1)

За обґрунтування наукової роботи, мотиваційний та рекомендаційний листи молодь отримала близько 22,92 бала із 30 можливих.

На даний час студенти очікують на оцінювання своїх наукових робіт фахівцями, а вже потім матимуть “пропуск” до 3-го туру – соціального значущого тренінгу у Центрально-українському регіоні.

Наразі всього по Україні за 100 стипендій Фонду Віктора Пінчука в рамках згаданого конкурсу борються 700 студентів і серед них п’ятірка зі Східноєвропейського університету.

У студентів Східноєвропейського університету є всі шанси на перемогу, адже на рахунках університету вже є перші місця у даному конкурсі. А саме, аспірантка Східноєвропейського університету Світлана Немилостива та випускниця Яна Дікалова. Минулі роки їх проекти потрапили до сотні кращих. Конкурс відкрив для учасниць нові перспективи для саморозвитку, забезпечив втілення в життя наукових і бізнесових ідей та щомісячну стипендію впродовж року в розмірі 942 грн.

27233 (3)

Східноєвропейський університет радіє і підтримує своїх вихованців та бажає успішних кар’єрних звершень.