Вітаємо з Днем Соборності України!
22 січня 1919 року назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день проголошення Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.
Про технологію приготування та історію появи страви, яка стала гордістю грузинської кухні, дізналися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під час майстер-класу з приготування хінкалі.
Навчання провели шеф-кухар кафе грузинської кухні «Стумарі» Тимур Гомурашвілі та су-шеф Микола Дуда.
Хінкалі – національна грузинська страва, що має вигляд мішечка з тіста, начиненого м’ясним фаршем. Головне, що відрізняє хінкалі від інших страв такого вигляду (пельменів, вареників) – це бульйон всередині. Їсти хінкалі потрібно руками, щоб не проткнути виделкою тісто і не втратити бульйон.
Студенти дізналися про основні інгредієнти, опанували технологію ліплення хінкалі та правила подачі страви до столу. Всі без винятку отримали заряд енергії та позитиву від спілкування з професіоналами своєї справи. Зустрічі такого формату вже стали традицією у Східноєвропейському університеті і проводяться в рамках проекту «Готельно-ресторанні практики». Вони дозволяють молодим спеціалістам не тільки вдосконалити навички і здобути нові професійні компетенції, а й знайти місце практики і майбутнього працевлаштування.
22 січня 1919 року назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день проголошення Акту Злуки між Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.
Вітаємо викладача Східноєвропейського Університету імені Рауфа Аблязова Сиволап Юлію Юріївну з успішним захистом дисертаційного дослідження!
Заступниця завідувача кафедри права та інформаційної справи Анастасія Литвиненко взяла участь у міжнародній конференції «Медіація & Університети 1.0».