ЗАКРИТИ

Студенти-дизайнери продемонстрували свою творчість під час майстер-класу

Студенти-дизайнери продемонстрували свою творчість під час майстер-класу

28 вересня у Східноєвропейському університеті для студентів спеціальності «Дизайн» було організовано майстер-клас із виготовлення іграшок. Його провела майстер-лялькар Ксенія Лоза.

Напередодні свята працівників освіти майстер запропонувала майбутнім дизайнерам зробити власноруч сову, яка є архетипом мудрості і уособлює собою довголіття й знання. Проте сови, виготовлені студентами, були не звичайні, а з ароматом кави, кориці й ванілі.

Спочатку студенти іграшки зшили, наповнили холофайбером, а потім замочили їх у ароматній суміші. Після сушіння вони їх розмалювали і прикрасили кольоровими пір’їнами. Кожен студент мав змогу виявити свою творчість і креативний підхід. Захопившись роботою, вони не зчулися,  як сплинув час і потрібно було презентувати свої творіння.

Хоча всі іграшки були виготовлені за однією методикою, всі вони між собою різнилися певними елементами: у когось сова була в червоному вбранні, а в когось із золотими блискітками, з головним убором чи без. А схожі вони в одному – кожна іграшка має напис «Вітаю!». Майбутні дизайнери подарують свої витвори викладачам, які їх щодня підтримують і формують з них справжніх фахівців обраної справи.