ЗАКРИТИ

Студентам пропонують провести літо в США

Студентам пропонують провести літо в США

Днями до Східноєвропейського університету економіки і менеджменту завітали представники фірм «Аспект» та «Феєрія мандрів» із презентацією програми Work and Travel USA. У зустрічі взяли участь студенти кафедр теорії і практики перекладу, туризму, готельно-ресторанної справи.

Work and Travel USA – це програма на період літніх канікул для студентів 1-3 курсів денної форми навчання віком від 18 до 25 років, які володіють англійською принаймні на розмовному рівні. Під час програми молодь матиме змогу помандрувати, завести нових друзів з усього світу, побачити Америку «зсередини». Найчастіше учасники Work and Travel працюють продавцями, касирами, офіціантами, обслуговуючим персоналом готелю. Є досить багато вакансій у туристичних і курортних штатах, тому роботу часто можна поєднати з відпочинком. Заробітна плата – в середньому 1500 дол. щомісяця.

Програма складається з двох частин – Work і Travel відповідно. Протягом  3-4 місяців студенти працюють, а також мають 30 днів на подорожі.

Для більшості учасників ця програма стає одним із найяскравіших вражень студентського життя! Студенти стають більш самостійними, відповідальними, вдосконалюють англійську, влаштовуються на роботу в іноземні компанії.