ЗАКРИТИ

Шкільна молодь Черкащини – у призерах ман!

Шкільна молодь Черкащини – у призерах ман!

В Українському державному центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді нашої столиці 30 березня – 2 квітня 2015 р. відбувся підсумковий конкурс-захист учнівських робіт Малої академії наук у відділенні “Історія”.

Черкащина була представлена талановитими школярами в 4 секціях: “Історія України”, “Археологія”, “Історичне краєзнавство” та “Етнологія”.

І колективу Східноєвропейського університету вельми приємно, що серед призерів Всеукраїнського конкурсу МАН-2015 є вихованка нашого колеги – Ольга Линник із Смілянської гімназії. Із роботою “Федір Матушевський – призабутий лідер українського національного руху” Оля у цікавій і конкурентній боротьбі здобула 2-ге місце в першій із названих секцій. Від Черкащини 2-ге місце в археологічній секції здобув також Максим Попов, 2-ге у краєзнавстві – Інна Романій, а 3-тє місце в етнологічній секції посіла Ольга Коваленко.

Прилюдні захисти науково-дослідницьких робіт 1 квітня організатори транслювали в Інтернеті. Журі Всеукраїнського конкурсу і самі конкурсанти створювали атмосферу жвавої наукової дискусії, в якій кожен складав своє враження про “ліпших із ліпших”. Налаштовували і консультували “у кутках” своїх вихованців їхні “тренери” – наукові керівники. Високий результат – не забарився...

Адміністрація і колектив університету, студенти і громадськість міста Черкаси вітають Ольгу Линник і її наукових керівників, серед яких і директор нашого коледжу, к. і. н. Сергій Шамара! Зичимо юній дослідниці подальших наукових звершень, творчих здобутків і життєвих успіхів на ниві освіти й науки України, професійного зростання і щастя в особистому житті!