ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет відсвяткував день Європи

Східноєвропейський університет відсвяткував день Європи

16 травня колектив Східноєвропейського університету долучився до урочистостей із нагоди святкування Дня Європи. Традиційно у цей день на площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» було облаштоване наметове містечко, де учасники заходу організували для відвідувачів справжнє свято з конкурсами, подарунками, смачними гостинцями та концертною програмою.

Студенти кафедр туризму, готельно-ресторанної справи, теорії і практики перекладу влаштували черкащанам гастрономічний тур солодощами Європи. Жителі міста відгадували країну за прапором, після чого їх пригощали смачною випічкою. Усі охочі мали змогу скуштувати традиційне британське печиво, грецьку спричу, польські колачки, французькі круасани, італійське біскотті, швейцарські меренги.

У гастрономічному турі Україна була представлена короваєм, який є уособленням благополуччя і миру на землі. Коровай урочисто розрізала ректор університету, а студенти частували шматочками всіх бажаючих.

Також слухачі Школи краси та мистецтв Східноєвропейського університету взяли участь у майстер-класі вечірніх зачісок «Випускник – 2015», в якому представили глядачам свою перукарську майстерність за допомогою екстравагантних і романтичних образів.

Студенти як молоді дослідники європейської інтеграції щороку з задоволенням долучаються до участі в днях Європи. Для них це чудова можливість дізнатися більше про Європейський Союз та його відносини з Україною, а також познайомитися з традиціями європейських країн.

Цьогорічне відзначення Дня Європи в Черкасах вкотре дає змогу підтвердити, що українці – європейська нація. Ми шануємо наші спільні з країнами Євросоюзу цінності, історію, культуру і найголовніше – спільне майбутнє.