ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет привітав асоціацію українських правників з ювілеєм

Східноєвропейський університет привітав асоціацію українських правників з ювілеєм

Представники Східноєвропейського університету взяли участь в урочистих зборах, присвячених 25-й річниці заснування Асоціації українських правників. Захід відбувся 11 червня у Львові.

Від імені ректора університету доцент кафедри теорії та історії держави і права Олександр Лисенко привітав членів асоціації з ювілеєм і подякував за співпрацю її очільнику Василю Костицькому.

– Відрадно, що для вирішення актуальних завдань правової системи за власним свідомим покликом українські правники об'єднали свої зусилля в лавах Асоціації. Завдяки професійності кожного її члена свій ювілей Асоціація українських правників зустрічає в якості знаної та авторитетної громадської організації, що вносить вагомий внесок у справу розбудови в Україні демократичної правової держави. Прийміть слова глибокої вдячності за активну участь у поширенні правових знань серед наших громадян, особливо серед студентської молоді, яка тільки-но починає свій професійний шлях, – звернувся до учасників зібрання Олександр Лисенко.

Варто відзначити, що Східноєвропейський університет вже не один рік співпрацює з Асоціацією українських правників. За її сприяння та активної участі в університеті проводяться науково-практичні конференції юридичного спрямування, круглі столи, форуми молодих правників, зустрічі з відомими юристами.