ЗАКРИТИ

Щорічні нагороди студентам СУЕМ

Щорічні нагороди студентам СУЕМ

12 квітня в Східноєвропейському університеті за щорічною традицією відбулося нагородження кращих студентів СУЕМ, приурочене до Дня космонавтики і авіації. На урочистому засіданні гості: ректор Вищої Школи Фінансів та Управління в (Польща м. Білосток) Е. Хошилович та його радник А. Волков, мер м. Черкаси С. Одарич та представники Альфа – Банку вручали стипендії кращим студентам СУЕМ.

За результатами конкурсу «Кращий програміст СУЕМ» було нагороджено грошовими преміями та іменними дипломами з підписом льотчика-космонавта, почесного професора СУЕМ А.О. Леонова студентів Шевченка Д.Г., Бердес Н.О., Романенка О.К.

За участь у громадському житті університета та міста, за активну соціальну позицію, успіхи у навчанні міський голова С.Одарич вручив стипендії Мерії м. Черкаси студентам: Шевчук Тетяні, Чаканову Роману, Вілентко Марині.

За активну участь у житті університету та успіхи у навчанні стипендії Президента Черкаської обласної спілки промисловців і підприємців Б. Райкова отримали Постригань Тетяна та Бурчак-Абрамович Крістіна .

Іменні почесні Стипендії Президента СУЕМ за традицією вручає особисто засновник Університету, академік Рауф Ахметович Аблязов. Цього річ їх отримали найкращі студенти: Миколенко Яна, Труш Світлана, Дікалова Яна, Аверіна Світлана, Мохонько Юлія, Мельниченко Анна, Дубина Олександра, Величко Микита.

Знаковий момент - лише напередодні делегація університету під головуванням Г.П. Кузьмічова – проректора з зовнішніх зв’язків, повернулась з Зоряного містечка (Росія). З нагоди 100-річчя з дня народження академіка М.С. Рязанського за творчий вклад в створення зразків космічної техніки і реалізацію космічних програм президента СУЕМ Аблязова Р.А. було нагороджено ювілейною медаллю.

А наші польські колеги Е.Хошилович, ректор ВШФУ, професор, та А.Волков, радник президента, відзначили вклад президента СУЕМ в розвиток плідної співпраці університетів та професійну підготовку студентів і нагородили Рауфа Ахметовича дипломом і почесним знаком Вищої Школи Фінансів і управління.

По закінченні урочистої частини Ректор Вищої Школи Фінансів та Управління та його радник провели презентацію свого навчального закладу для студентів та викладачів СУЕМ. Згідно з підписаним між університетами ВШФУ та СУЕМ договором про співпрацю, наші студенти можуть навчатися у польському університеті. А по його закінченні, з двома дипломами – ВШФУ та СУЕМ – влаштуватись на роботу у Польщі або у польських фірмах на теренах України. Це багаторічна програма, яка надає можливість унікальної спеціалізації в галузі міжнародної торгівлі, європейського права, --бізнесу, політології та ін. Додаткову інформацію щодо програм сумісного навчання можна отримати в Інституті міжнародної післядипломної освіти та на Дні відкритих дверей СУЕМ.