ЗАКРИТИ

Про результати проведення семінару 27.11.2014

Про результати проведення семінару 27.11.2014

Кафедрою економіки і бухгалтерського обліку Східноєвропейського університету економіки і менеджменту 27 листопада 2014 року організований черговий плановий семінар клубу «Інвестор» на тему «Трансформація фінансової звітності за вимогами міжнародних стандартів».

В семінарі брали активну участь бухгалтери підприємств і організацій міста Черкаси, студенти і викладачі Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Проводила семінар доцент кафедри економіки і бухгалтерського обліку, член Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України Свєтлова Ніна Миколаївна. Під час доповіді були розкриті основні актуальні і проблемні аспекти трансформації фінансової звітності підприємств з П(С)БО на IFRS, порядок і методи трансформації. Окремо Ніна Миколаївна зупинилася на питанні методичного забезпечення процесу трансформації, порядку відображення в обліку відстрочених податкових активів і зобов’язань. Крім того, висвітлено перелік основних відмінностей П(С)БО від IFRS, окреслено причини і обставини їхнього виникнення під час ведення бухгалтерського обліку.

Наприкінці семінару Ніна Миколаївна відповіла на численні запитання учасників щодо порядку і особливостей трансформації фінансової звітності.

В грудні клуб «Інвестор» продовжить свою роботу новими і цікавими семінарами.