ЗАКРИТИ

При університеті запрацював щорічний науково-методичний семінар із питань “колежанської освіти”

При університеті запрацював щорічний науково-методичний семінар із питань “колежанської освіти”

30 квітня 2013 року Східноєвропейський університет економіки і менеджменту приймав у своїх стінах уже 2-й Міський науково-методичний семінар, присвячений питанням загальноосвітньої підготовки в коледжах на сучасному етапі.

Захід проходив також у рамках проведення року Тараса Шевченка у Східноєвропейському університеті. Саме тому ряд доповідей були присвячені життю та творчості Великого Кобзаря.

Основною метою семінару традиційно залишилися обмін методичним досвідом і пошук наукових міжпредметних зв’язків педагогами середньої та вищої школи з історії, мови, літератури, психології, математики, хімії та інших галузей знань.

Відкрила захід і привітала учасників семінару ректор Університету, яка наголосила на актуальній потребі тримати зв’язок між різними ланками освіти в Україні.

Модератори заходу – заступник Голови Навчально-методичної ради Ірина Володимирівна Захарова і директор Коледжу економіки і управління Сергій Олександрович Шамара – окреслили регламент і головні напрями роботи семінару. Обговорення доповідей пройшло у приязній атмосфері.

Семінар згуртував педагогів коледжу із декількома освітніми закладами Черкас: Черкаською міською гімназією №9 ім. О. Луценка, Черкаською ЗОШ №12, Черкаською гімназією №31, Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького.

За підсумками семінару буде видруковано збірник тез виступів його учасників, включно із матеріалами попереднього семінару. Отже, проведення цього науково-методичного семінару вже стало доброю традицією співпраці викладачів.