ЗАКРИТИ

Перекладач – це перспективно!

Перекладач – це перспективно!

Чи могли б ви назвати професію, яка в собі поєднала якості й характеристики багатьох напрямів? Мабуть, ваша відповідь буде, що такої спеціальності немає. Але ви помиляєтесь. Така спеціальність є. І це перекладач.

Так, не дивуйтесь. Саме професія перекладача вимагає від вас мати активну життєву позицію, постійно бути обізнаним в різних сферах сучасного життя, бути готовим аналізувати велику кількість інформації, постійно знаходитися в процесі інтелектуальних роздумів.

0548 (1)

Крім того, перекладач – це людина, від якої може залежати  кінцевий результат справи. Це дипломат, який несе відповідальність за взаєморозуміння людей. Перекладач – це людина, яка вміє змусити себе працювати, може себе дисциплінувати, абстрагуватися.

0548 (2)

Професія перекладача відкриває перспективи кар’єрного зростання. Маючи величезне бажання працювати та досягати успіхів, можна стати фаховим спеціалістом, затребуваним на міжнародному ринку праці. Професія перекладача є унікальною: людину з гарними знаннями іноземних мов можуть взяти на іншу посаду у великій компанії в сфері реклами, журналістики, менеджменту, туризму.

0548 (3)

Тож не вагайтеся та приходьте до нас. Ми допоможемо вам знайти себе, розкрити таланти та реалізуватися як спеціаліст.