ЗАКРИТИ

Ознайомлення з сучасними системами автоматизованого управління підприємством

Ознайомлення з сучасними системами автоматизованого управління підприємством

24 квітня 2019 року для студентів Східноєвропейського університету економіки і менеджменту та Коледжу економіки і управління провели екскурсію професійного спрямування на фірму «Твій час» (мережа крамниць електронних послуг – системи автоматизованого управління підприємством; програми звітності (M.E.Doc, СОТА), сертифікати електронно-цифрового підпису).

У екскурсії взяли участь студенти таких спеціальностей: «Обліку і оподаткування», «Економіка», «Маркетинг», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм».

Студенти ознайомилися з електронними послугами фірми, такими як: комплексне рішення для автоматизації діяльності; підбір оптимального набору необхідних програм відповідно до потреб підприємства (від ведення бухгалтерського обліку та нарахування заробітної плати до подачі звітності та обміну електронними документами); програмне забезпечення, всебічна підтримка на весь час дії його ліцензії; доопрацьовуння програм з урахуванням унікальних потреб користувачів.

Продукти фірми призначені для: фізичних осіб (приватних підприємців); для малого бізнесу; для середнього бізнесу; для великого бізнесу; для бюджетних організацій. Така екскурсія є корисною для студентів, оскільки вони ознайомилися з практичним застосуванням систем автоматизованого управління підприємством, що стане їм в нагоді в майбутній професійній діяльності.