ЗАКРИТИ

Освіта – сьогодні. кар’єра – завтра. успіх – завжди!

Освіта – сьогодні. кар’єра – завтра. успіх – завжди!

Якісна освіта завжди є платною. Це аксіома. Різниця полягає в тому, ХТО саме платить за навчання – держава, виділяючи кошти лише на проведення занять і частково на комунальні послуги, чи людина, що навчається, інвестуючи в себе, в свій розвиток, в своє майбутнє.

 Особисті інвестиції завжди вимагатимуть НАЙКРАЩОГО. Найкращих умов навчання. Найкращого рівня викладання. Найкращої бібліотеки. Найкращих засобів навчання.

Східноєвропейський університет економіки та менеджменту як ЄДИНИЙ ПРИВАТНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД Черкаської області надає приклад соціальної спрямованості своєї діяльності. В умовах складної соціально-економічної ситуації, в умовах неоголошеної війни, в умовах зростання цін на все адміністрація закладу вдається до безпрецедентних кроків – МИ ЗНИЖУЄМО ЦІНИ НА НАВЧАНЯ!!! Саме знижуємо, а не перекладаємо на плечі держави.

Унікальність такого кроку полягає в тому, що ЯКІСТЬ навчання, УМОВИ навчання, МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ залишають на традиційно для ВАС високому і комфортному рівні. Східноєвропейський університет економіки та менеджменту усвідомлює власну соціально-політичну відповідальність в складний для України час, тому – ОПЛАТА ЗА НАВЧАННЯ в нашому закладі є найбільш поміркованою саме для ВАШИХ можливостей.

БУДУЄМО МАЙБУТНЄ РАЗОМ!!!

УКРАЇНА ЄДИНА!!!