ЗАКРИТИ

Новорічний брейн-ринг

Новорічний брейн-ринг

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту вже стало традиційним проведення інтелектуальних змагань у форматі брейн-рингу.

Напередодні Нового року відбулася чергова загальноуніверситетська гра. Бажання позмагатися в ерудиції виявили студенти всіх інститутів та Коледжу економіки і управління. Тематика змагання: новорічні й різдвяні свята.

Оцінювало брейн-ринг журі у складі завідувача кафедри кримінально-правових дисциплін С. М. Брайченка, завідувача кафедри туризму І. В. Десятнікова, помічника ректора з виховної роботи В. Л. Волкової.

Кожна команда складалася із п’яти учасників на чолі з капітаном. Перший етап гри відбувався в три тури та включав 30 логіко-інтелектуальних питань. Відповідаючи на запитання в умовах ліміту часу, всі учасники виявили неабияку кмітливість, ерудицію та винахідливість. До фіналу вийшли команди юридичного інституту, коледжу та інституту менеджменту. На завершальному етапі гри на них чекало випробування з десяти запитань складнішого рівня. Перемогу впевнено здобули ерудити з юридичного інституту. Команди коледжу та інституту менеджменту посіли друге і третє місця відповідно.

Незважаючи на те, що гра проходила в форматі змагання, вдалося створити приязну, святкову і веселу атмосферу. Активність студентів під час брейн-рингу засвідчила їхню глибоку ерудованість, вміння творчо мислити, працювати в команді, що є надзвичайно важливим на шляху становлення фахівця.

Наприкінці гри ведучі брейн-рингу подякували студентам за участь, вручили дипломи, пам’ятні подарунки і солодкі призи.