ЗАКРИТИ

Новий рік в СУЕМ!

Новий рік в СУЕМ!

19 грудня в Університеті відбувся великий святковий концерт, присвячений Новому року, який дуже сподобався як викладачам так і студентам.

О, Рік Новий! Приходь на добрім слові
До всіх людей на цій святій землі
У мирі, в щасті, в радості й любові,
Так ждуть тебе дорослі і малі.

На святі були присутні Президент СУЕМ Аблязов Р.А. та Ректор СУЕМКазарінова Н.Л., яка привітала студентство теплими словами та солодким дарунком – святковим тортом.

Програма була веселою, насиченою та різноманітною. Кожен зміг знайти для себе щось цікаве: танець, пісню, вірш або сценку. В святі приймали участь Ваня і Андрій Мандрікови – учасники пісенного шоу Костянтина Меладзе “Голос країни. Діти”. На передодні свята у нас з’явилася ще одна добра традиція, яку розпочала Ректор Казарінова Н.Л. Вона запропонувала студентам частину ялинкових прикрас зробити власними руками, щоб наша ялинка  вийшла незвичною, студентською, не схожою на других. Ідея була прийнята з захватом і через декілька днів були виготовлені дизайнерські іграшки, а наша ялинонька стала по-справжньому Університетською. Але ж головною прикрасою свята були самі юні артисти. Їх емоційність, завзяття та величезне бажання подарувати всім свято були настільки енергійними що здавалося, як би це свято відбувалося на дворі, то температура повітря  підвищилася би до плюсової позначки.

Хочеться сказати велике спасибі керівництву Університету за постійну підтримку творчого та духовного розвитку студентської молоді та подякувати всім студентам,яківзяли участь в підготуванні та проведенні цього казкового свята.