ЗАКРИТИ

Ми - нащадки Великої Перемоги!

Ми - нащадки Великої Перемоги!

В березні-квітні 2010 року в рамках постійно діючого семінару на посади державних службовців V-VII категорій з числа студентів старших курсів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації м. Черкаси "Моя професія – служити народу України" пройшов конкурс есе на тему «Ми – нащадки Великої Перемоги!», присвячений 65-й річниці Перемоги в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.

Організатори конкурсу – Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій і Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації провели конкурс есе з метою:

  • виховання у молоді активної громадянської позиції та патріотизму;
  • поліпшення інформованості з питань історичних подій, пов’язаних з Великою Вітчизняною війною;
  • здобуття нових знань щодо подвигу народу в роки Великої Вітчизняної війни;
  • стимулювання до поглибленого вивчення історії рідного краю, традицій своєї родини, пов’язаних з вшануванням пам’яті героїв Великої Вітчизняної війни;
  • виявлення талановитих та творчо обдарованих студентів.
553

Рішенням журі кращими роботами визнані есе студентів Східноєвропейського університету економіки і менеджменту:

  • Шевчук Тетяни Петрівни;
  • Марєги Оксани Вікторівни;
  • Тацько Тетяни Анатоліївни.

Студенти нагороджені листами подяки за активну громадську позицію та перемогу у конкурсі творчих робіт. Роботи переможців і лауреатів конкурсу виставлені на експозиції, присвяченій 65-й річниці Великої Перемоги в читальній залі бібліотеки Черкаського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації 26 травня 2010 року організувало виїзне практичне заняття в Корсунь-Шевченківський, де студенти ознайомилися з художньою галереєю та експозиціями палацу Лопухіних-Демидових, музеєм історії Корсунь-Шевченківської битви, ландшафтним парком на річці Рось, де ростуть унікальні, рідкісні рослини. Від нашого університету до складу екскурсійної групи увійшли 10 слухачів школи кадрового резерву «Моя професія – служити народу України», які планують пов’язати своє майбутнє з державною службою.

446