ЗАКРИТИ

Ми були у фотомайстерні…

Ми були у фотомайстерні…

Нещодавно слухачі курсів «Практична журналістика» мали можливість зазирнути за ще одні лаштунки журналістської діяльності – у фотомайстерню.

Пізнати цю справу допомагав відомий черкаський фотохудожник Олександр Толчинський. Саме цього дня відбувались зйомки фотосесії учасниць телевізійного конкурсу «Від селянки до панянки», авторкою якого є викладач курсів Світлана Немилостива.

Пан Олександр залюбки поділився з майбутніми журналістами секретами професійного становлення. Творчий шлях фотохудожника, до речі, розпочався ще в шкільному віці, з п’ятого класу, коли батько подарував хлопцю фотоапарат. На щастя, якість творчих робіт Олександра помітили у фотоательє і запропонували співпрацю. Відтоді Олександр Толчинський почав займатись фотографією професійно. За весь період він відкрив уже декілька власних фотостудій, створив школу моделей, досягнув успіхів у багатьох інших сферах діяльності. Зокрема, успішно навчає молодь фотосправі.

Щодо порад для допитливих журналістів, то вони прості, але корисні:

«В першу чергу, самовдосконалюйтесь і навчайтесь індивідуально, ви ніколи нічому не навчитесь у фотошколах, де велика кількість учнів. Тому майте силу духу, бажання, натхнення та досягайте бажаного!