ЗАКРИТИ

Лінгвістичний центр Східноєвропейського університету готує дітей і дорослих до складання кембриджських іспитів

Лінгвістичний центр Східноєвропейського університету готує дітей і дорослих до складання кембриджських іспитів

Лінгвістичний Центр Східноєвропейського університету спільно з авторизованим екзаменаційним центром Cambridge English «Cambridge Club» (Ua037) пропонує програми підготовки до складання міжнародних Кембриджських іспитів для дітей та дорослих.

У цих програмах передбачені пробні тести, важливі деталі при складанні екзаменів та секрети успішного складання.

Чому Cambridge English?

– створені для застосування в реальних ситуаціях. Іспити Cambridge English розроблені, щоб оцінити вміння кандидата використовувати знання англійської мови у реальних життєвих ситуаціях. Викладачі, які готують учнів до іспитів, допомагають розвивати у студентів комунікативні навички для застосування в англомовному середовищі.

– надійні та захищені. Іспити надійно захищені на всіх етапах, починаючи від адміністрування та закінчуючи випуском сертифікатів. Саме тому сертифікатам Cambridge English довіряють у всьому світі та визнають у посольствах, ВНЗ та міжнародних компаніях.

– постійно вдосконалюються та оновлюються. Завдяки команді дослідників іспити   оновлюються та відповідають сьогоденню. Ми регулярно переглядаємо останні дослідження та методику викладання, вносимо відповідні зміни до системи оцінювання іспитів.

– підтримується всесвітньо відомими дослідниками. Усі іспити Cambridge English підтримуються роботою дослідницької команди. Ми є неприбутковим відділенням університету, тому всі кошти спрямовуються на розробку, дослідження та вдосконалення іспитів та інших проектів Cambridge English Language Assessment.

– надійні та швидкі результати. Кандидати отримують точні результати швидко – вже через два тижні після іспиту. Наша безкоштовна служба перевірки результатів дозволяє коледжам,  університетам, роботодавцям та іншим швидкий доступ до ваших результатів.

– відповідають міжнародним мовним стандартам. Усі іспити Cambridge English відповідають міжнародній шкалі CEFR (загальноєвропейська мовна шкала). Шкала дає детальний опис вміння користуватися мовою на відповідному рівні.

– всесвітньо визнані. Уже понад сто років сертифікати Cambridge English мають репутацію сертифікатів високого рівня. Більш ніж 20 000 організацій офіційно визнають сертифікати Cambridge English.

The Cambridge English Scale – це шкала, що використовується для обчислення результатів іспитів Cambridge English. Шкала розроблена відповідно до загальноєвропейської шкали рівнів.

Переваги:

– більш детальний результат по кожній частині;

– зрозумілий та обгрунтований результат;

– легко порівнюється з результатами інших іспитів.

Співвідношення практичних тестів та шкали

Ми розробили серію підказок, які допоможуть викладачам конвертувати офіційні практичні тести у Кембриджську шкалу.

 www.cambridgeenglish.org/scale-teachers

Контакти: керівник лінгвістичного центру – Олександр Лисенко.

Тел.: (0472) 50-45-46, (097) 337-75-18, e-mail: lysenko-nek@ukr.net