ЗАКРИТИ

“Кубок антів” перейшов до 9 гімназії

“Кубок антів” перейшов до 9 гімназії

Суботнього ранку 17 березня на змагання із командою Коледжу економіки і управління в рамках Міського історико-юридичного дебатного турніру (“Кубку антів”) прибула команда Черкаської міської гімназії №9.

Цього разу темою обговорення стало твердження “Слабка диктатура ліпша за сильну демократію”. Сторони продемонстрували гідний рівень індивідуальної та командної гри, інтелекту, креативності, толерантності і ґрунтовності аргументів. Змагання відбувалися за форматом Карла Поппера і судилися не заангажованими журі від третьої сторони.

У напруженій боротьбі учням гімназії таки вдалося вирвати перемогу у команди Коледжу, і цього разу кубок перейшов до їхнього навчального закладу. Отже, незабаром Черкаська міська гімназія №9 може отримати виклик від нових претендентів на “Кубок антів” – символ визнання за особливі здобутки освіченої і суспільно активної шкільної молоді м. Черкаси. Наша команда вже має намір повернути кубок, оскільки попередні перемоги (див. тут) не можуть залишити байдужими амбітних колежан.