ЗАКРИТИ

Гуртківці «Феміди» кафедри публічного і приватного права представили свої дослідження

Гуртківці «Феміди» кафедри публічного і  приватного права представили свої дослідження

На кафедрі публічного і приватного права активно працює студентський науковий гурток «Феміда».

Нещодавно відбулось засідання гуртка на якому здобувачі освіти, котрі зацікавлені у поглибленому вивченні права, дослідили проблемні питання сьогодення.

Оксана Бондаренко, студентка 2 курсу, виступила з доповіддю на тему «Конституція. Конституційні права громадян».  Актуальними стали теми Юлії Чорної, студентки 2 курсу, котра розглянула питання «Права і свободи людини і громадянина під час військового стану»  та Володимира Педченка й Андрія Шевченка, студентів 4 курсу, на тему «Порушення прав і свобод людини і громадянина під час військового стану».

Студентки 1 курсу звернули увагу на гендерний аспект, Дарія Усенко і Аліна Філіпова представили гуртківцям дослідження на тему «Стереотипи про чоловіків», а Яна Григорович і Юлія Андрієнко розглянули «Стереотипи про жінок».

Студентський науковий гурток сприяє підвищенню рівня наукової підготовки студентів, формує у них інтерес і потребу до наукового розвитку, сприяє науковій самостійності, підвищенню організованості, свідомого ставлення до навчання, поглибленню й закріпленню отриманих у процесі навчання знань.