ЗАКРИТИ

Голова ОДА відзначив грамотою викладача Східноєвропейського університету

Голова ОДА відзначив грамотою викладача Східноєвропейського університету

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, бездоганне виконання службових обов’язків і вагомий особистий внесок у розвиток туристичної інфраструктури області та з нагоди Дня туризму Почесною грамотою облдержадміністрації нагороджено старшого викладача кафедри туризму Східноєвропейського університету, директора туристичної компанії «Мандрівник» Валентину Височин.

Грамоту Валентині Вікторівні вручили під час круглого столу на тему «Державне регулювання туристичної галузі в Україні», що відбувся вчора у Східноєвропейському університеті. Фахівці відділу розвитку туризму та іміджевої діяльності Департаменту інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньоекономічних зв’язків ОДА Юлія Дудник і Ірина Кузьміна подякували Валентині Височин за співпрацю і вручили почесну відзнаку.

Запрошені гості представили студентству і викладацькому колективу презентаційні матеріали із просування туристичних продуктів Черкащини як в Україні, так і за кордоном. Зокрема, вони розповіли про участь Черкаської області в міжнародній туристичній виставці ITB, яка відбулася в Берліні минулого року. Фахівці Департаменту зазначили, що подібні заходи дають можливість не лише проінформувати громадськість про досягнення сфери туризму на Черкащині, а й зустрітися з потенційними інвесторами, залучити іноземних туристів, що сприяє просуванню туристичних і курортних закладів регіону на світовому ринку.

Також було обговорено проблеми розвитку внутрішнього туризму, пов’язані з низьким рівнем економічного розвитку країни, недосконалим законодавством, правовою незахищеністю туристів, політичними і військовими загрозами.

Водночас учасники заходу відзначили позитивні тенденції розвитку туристичної галузі області та висловили впевненість, що за умови наполегливої праці і державної підтримки Черкащина стане ще більш привабливим регіоном як для українських, так і для іноземних туристів та інвесторів.