ЗАКРИТИ

Екскурсія мистецько-історичними черкасами для студентів-іноземців

Екскурсія мистецько-історичними черкасами для студентів-іноземців

Навчання у СУРА це не лише пари, але й цікаві події. Так, 11 листопада директор департаменту по роботі з іноземними студентами - Юлія Сиволап та викладач Олена Мельниченко організували для студентів-іноземців Східноєвропейського університету екскурсію до музеїв м. Черкаси та прогулянку історичними місцями міста.

Міні-подорож розпочали з Черкаського художнього музею. Студентам з КНР розповіли про особливості місцевого образотворчого мистецтва. Кожен експонат та його історія викликали захват та дискусії щодо змісту, образів та метафор які вкладено в полотно.

Продовженням мистецької подорожі стало відвідування Галереї народного мистецтва. Де саме презентували виставку робіт в рамках проекту «Ми бачимо світ на дотик».

Прогулянка історичними місцями Черкас завершилась візитом до Черкаського обласного краєзнавчого музею. У музеї студенти-іноземці більш детально познайомилися з історією Черкащини, її тваринним та рослинним світом, культурою та видатними постатями.

Учасники екскурсії висловили вдячність і захоплення, а також зазначили, що такі заходи сприяють культурному діалогу та поширенню духовної спадщини українського народу серед іноземних студентів в Україні.