ЗАКРИТИ

До міжнародного дня поезії

До міжнародного дня поезії

17 березня 2011 року в актовому залі СУЕМ відбувся творчий вечір доцента кафедри теорії і практики перекладу та компаративістики, кандидата філологічних наук, члена Національної спілки письменників України Валерія Кикотя.

Захід організований спільними зусиллями Східноєвропейського університету економіки і менеджменту та обласної бібліотеки для юнацтва ім. Василя Симоненка. Ведучі – Катерина Вербівська та Ігор Басюк.

Присутні на вечорі студенти та викладачі СУЕМ, черкаські письменники, учні та студенти різних навчальних закладів, члени літературних об’єднань, шанувальники поезії різних вікових категорій м. Черкаси та представники засобів масової інформації мали нагоду поспілкуватися з відомим поетом, прозаїком та перекладачем.

В теплій весняній атмосфері лунали пісні та романси на слова В. Кикотя у виконанні лауреата всеукраїнського конкурсу українського романсу, члена Національної спілки композиторів Наталії Саух, поезії автора, оригінали та переклади американської поезії у виконанні студентів старших курсів спеціальності «Переклад».

На вечорі виступили голова Черкаської обласної організації національної спілки письменників України Валентина Коваленко, проректор СУЕМ з науково-дослідної роботи Михайло Ус, доцент кафедри аудиту та обліку Ольга Хотькіна, завідувач кафедри теорії і практики перекладу та компаративістики Вікторія Бушкова.

По закінченні вечора гості університету ділилися враженнями та дякували керівництву СУЕМ за чудово організований захід та сприяння розвиткові української духовності і культури.