ЗАКРИТИ

Дизайнер! Не втрать свій шанс!

Дизайнер! Не втрать свій шанс!

Ландшафтний дизайн — об'ємно-просторова організація території, об'єднання природних, будівельних і архітектурних компонентів у цілісну композицію, що несе певний художній образ.

Ландшафтний дизайн відноситься до просторових видів мистецтва. Формування комфортного і естетично повноцінного середовища здійснюється за допомогою природних матеріалів (рельєф місцевості, рослинність, природні і штучні водоймища тощо) і архітектурних споруд. При цьому фахівці з дизайну передбачають збереження існуючих і створення штучних пейзажів, проектують систем озеленення і рекреаційні зони з максимальним комфортом і естетичним сприйняттям замовника послуг. Все це вміють випускники кафедри ландшафтного дизайну Східноєвропейського університету економіки і менеджменту!

Для тих, хто вибрав професію дизайнера, але не подав документи на вступ, має нагоду до 31 липня 2014 року включно подати документи до Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Вступні випробування (творчий конкурс) відбудеться 1 серпня 2014 року о 12.00.