ЗАКРИТИ

27 вересня – день туризму в СУЕМ!

27 вересня – день туризму в СУЕМ!

Міжнародний день туризму – професійне свято студентів та викладачів кафедри менеджменту туризму, готельного і ресторанного бізнесу. Святкування дня туризму вже стало традиційним у стінах СУЕМ.

 І цього року, як і належить справжнім туристам, професійне свято зустріли у дружній атмосфері в серед живої природи на базі відпочинку „Динамо”. Студенти не лише мали змогу відпочити від навчання в аудиторіях, відчути атмосферу святкового єднання колективу, але й організували змагання серед створених команд. Завідувач кафедри урочисто вручив студентські квитки першокурсникам, а студенти старших курсів щиро прийняли їх до лав студентства. Конкурси були самі різноманітні: і конкурс ерудитів, і конкурси на кмітливість, і на спритність, і багато інших. Але, безумовно, найцікавішим, найвідповідальнішим та й найголовнішим став конкурс кращої каші студентів-туристів. Дружню атмосферу свята підтримали викладачі кафедри, співробітники університету, що допомогли студентам організаційно.

Свято туризму в стінах Східноєвропейського університету економіки і менеджменту доповнилося веселою музичною перервою із щирими вітаннями директора інституту менеджменту Чудаєвої І.Б., завідувача кафедри менеджменту туризму, готельного і ресторанного бізнесу Десятнікова І.В., студентів спеціальностей та гостей свята.

Тож із днем туризму усіх, хто любить подорожі, хто обрав туризм своєю професією, всіх, хто вчить мистецтву гостинності!