ЗАКРИТИ

Зеніт українського сонця

Зеніт українського сонця

1 травня 2024 відбулося відкриття унікальної виставки «Зеніт українського сонця» заслуженого художника України, Кавалера ордену Княгині Ольги, володарки титулу «Жінка lll тисячоліття», доцента мистецтвознавства та викладача Східноєвропейського університету - Олександри Василівни Теліженко.

Кожен рушник Олександри Василівни можна не тільки споглядати та насолоджуватися естетично, а й читати як захопливу книгу. Кожна робота мисткині сповнена символізмом та глибоким змістом, відображаючи глибинні та давні знання наших предків.  Рушники майстрині - це космічна грамота і Всесвіт. Вони дивують та наповнюють енергією, яка випромінюється з кожного із них.
Колектив Східноєвропейського університету також побував на заході та привітав мисткиню з відкриттям виставки.

Всі присутні могли відчути енергію наших предків та долучилися і за допомогою медитаційної практики енергетичного посилу зробили спільний посил у всесвіт до ПЕРЕМОГИ України.

Доповнила захід українська традиція - частування хліб та мед! Це був момент єднання нашої великої щедрої душі в одну українську родину. Могутній «Меч Арея» в авторському виконанні Василя Лютого та душевно пронизливий спів Марії Квітки стали динамічними акцентами і допомагали розпалити нову вогняну енергію.