ЗАКРИТИ

В університеті відсвяткували всеукраїнський день бібліотек

В університеті відсвяткували всеукраїнський день бібліотек

Загальновідомо, що книга є наймогутнішим джерелом знань, а бібліотеки – храмами мудрості. І як говорив Василь Сухомлинський, якщо ви хочете, щоб молодь тягнулася до знань, турбуйтеся про головні, найважливіші джерела духовної культури – бібліотеки.

У нашому університеті 30 вересня завжди свято. Цього дня ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек. Сама назва «Всеукраїнський» свідчить, що це свято не лише професійне, а загальнонародне, адже саме через бібліотеки на різних етапах життя проходить все населення України. А дарують людям вічну мудрість книг бібліотекарі.

Під час урочистого зібрання в Східноєвропейському університеті з вітальним словом звернувся проректор із науково-дослідної роботи Сергій Савченко. Він наголосив, що життя бібліотеки – її читачі. Сергій Олегович побажав колегам, студентам, усім, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, нових відкриттів і творчих успіхів.

Із привітаннями також виступили професори нашого закладу, які своєю працею зробили вагомий внесок у розвиток наукової бібліотеки університету: Яценко В. М., Дмитрук Б. П., Ус Г. О. За плідну співпрацю з бібліотекою, поповнення бібліотечного фонду і сприяння всебічному розвитку студентів науковцям вручили подяки від керівництва навчального закладу.

За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, підвищення іміджу бібліотечної професії і з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек ректор університету відзначила грамотами працівників наукової бібліотеки: І. М. Живу, К. Л. Пипу, Л. І. Павленко.

Висловлюємо щиру вдячність бібліотекарям за відданість обраній справі, прагнення допомогти кожному, спраглому до знань.

Зичимо Вам, шановні бібліотекарі, миру, злагоди, натхнення і успіхів на ниві просвітництва!