ЗАКРИТИ

Творити добро – легко!

Творити добро – легко!

Вже зовсім скоро в вікно постукає Святий Миколай та задзвенять різдвяні дзвони.

В цей період особливо важливо відчувати турботу та родинне тепло. Тож наша університетська родина, за сприяння та підтримки президента – Наталії Аблязової, віце-президента – Дениса Аблязова та  ректора – Ії Чудаєвої, продовжила багаторічну традицію допомоги та підтримки людей похилого віку, започатковану засновником Східноєвропейського університету – Рауфом Аблязовим.

В переддень свята наші студенти навідали самотніх стареньких привітавши їх з прийдешніми святами та подарувавши їм трішки родинного тепла.  Цей візит став приємною несподіванкою для одиноких та малозабезпечених жителів нашого міста. Вони зустрічали студентів із радістю та дитячим захватом. Адже чуйність, милосердя, співчуття та уміння підтримати у важку хвилину – це те, що вирізняє наших студентів.

– Надзвичайно приємно відчувати, що твій візит зробив когось щасливішим – ділиться враженнями голова студентської ради Рима Самодурова.

– Добро може творити кожен, варто лише захотіти і робити це від щирого серця! - зауважив Монтаіні Олексій, заступник голови студентської ради.

Тож, давайте робити добрі справи, бути милосердними, не забувати ближнього, допомагати та підтримувати одне одного.