ЗАКРИТИ

Студентка Східноєвропейського стала «cтудміс України – 2015»

Студентка Східноєвропейського стала «cтудміс України – 2015»

Найвродливішою студенткою України стала 19-річна студентка Східноєвропейського університету Анна Соколова.

Дівчина виборола перемогу з-поміж дев’ятнадцяти інших фіналісток конкурсу краси, кмітливості й таланту «СтудМіс України – 2015» і представлятиме країну на Всесвітньому етапі World Miss University, що відбудеться у січні 2016 року в Китаї.

437312 (3)

У травні Анна впевнено перемогла на Черкащині, обійшовши 14 найгарніших студенток вищих навчальних закладів регіону. У фіналі, що проходив 25 жовтня в Києві, черкаська красуня змагалася з переможницями від інших областей України. Дівчата демонстрували свою вроду і таланти під час дефіле в національному вбранні, інтелектуального конкурсу, презентації одягу Mode Reves, виходів у купальниках і вечірніх сукнях.

Обирало переможницю зіркове журі: репер Міша Крупін, актор Дмитро Ступка, відомий дизайнер Олексій Залевський та інші запрошені експерти. Анна Соколова підкорила їх не лише зовнішнім виглядом, а й своєю харизмою і кмітливістю. Саме вона, на думку суддів, і є тією претенденткою, в якій ідеально поєднуються краса, розум і талант, аби представляти нашу країну на міжнародному рівні.

437312 (2)

Анна Соколова – яскравий приклад того, як великим бажанням і щоденною працею можна досягти високих цілей. Завжди усміхнена, добра, талановита і неймовірно вродлива студентка Східноєвропейського університету, безсумнівно, заслуговує почесного звання «СтудМіс України – 2015».

Ми пишаємося Анною, щиро вітаємо з перемогою і бажаємо успіху на всесвітньому конкурсі!