ЗАКРИТИ

Президент університету зустрілася з кандидатами до кабінету міністрів СУРА

Президент університету зустрілася з кандидатами до кабінету міністрів СУРА

У Східноєвропейському університеті та Фаховому коледжі СУРА відбулись збори кандидатів до нового органу студентського самоврядування — кабінету міністрів СУРА.

Створення нового керівного органу студентства ініціювала президент університету, Наталія Аблязова, яка була присутня на зустрічі й познайомилася з усіма бажаючими стати частиною кабінету міністрів. Пані Наталія розповіла молоді про те, чим буде займатися міністерство, які кабінети будуть включені до його складу та які обов’язки буде виконувати новостворений орган.

Перед студентами виступили колишні очільники студентської ради університету — Анастасія Литвиненко, заступниця завідувача кафедри публічного та приватного права, яка обіймала посаду голови студентської ради з 2015 по 2019 роки й Володимир Педченко — завідувач загального відділу, котрий був заступником голови студентської ради університету в 2021-2022 роках. Вони розповіли студентському активу як раніше здійснювалась робота студентського самоврядування й які ініціативи створювались.

Президент університету дізналась, до складу яких міністерств хотіли б увійти учасники й представила наставників кожного з міністерств.

Анастасія Литвиненко

займатиметься курацією міністерства волонтерської роботи та міністерства науки й карʼєри

Дмитро Хижняк

проректор з адміністративно-господарської діяльності

скеровуватиме роботу міністерства спорту і змагань

Анастасія Мірошник

допомагатиме членам кабінету міністрів із зовнішніх звʼязків і соцмереж й інтернет активностей

Ірина Тимошенко

проректор з виховної роботи

спрямовуватиме діяльність кабінету івентів і мистецтва

Наталія Аблязова

президент університету

буде консультувати представників кабінету міністрів з фінансів і стипендій.

Студентам розповіли про специфіку роботи кожного з міністерств та запросили на перше засідання, де кожен вирішить, яка посада їм більше імпонує та де вони зможуть якнайкраще реалізувати свої здібності на благо нашого закладу.