ЗАКРИТИ

Представники СУЕМ'у на підприємстві «Агрофірма «Маяк»»

Представники СУЕМ'у на підприємстві «Агрофірма «Маяк»»

Молоді викладачі, доценти, професори Інституту економіки Східноєвропейського університету вивчали досвід управління та технології сільськогосподарського виробництва одного з найвідоміших на Черкащині підприємства.

Керівник «Агрофірми «Маяк»», Герой України Микола Семенович Васильченко весь день був з нашими викладачами, докладно розповідав про технології відгодівлі свиней, утримання молочнотоварного стада великої рогатої худоби, про виробництво зернових, кормів для тварин. Економічні показники діяльності підприємства, умови праці, рівень технологій агрофірми відповідають світовим і перевищують відповідні показники в Україні завдяки енергії засновників, високим вимогам до менеджменту та до компетенції фахівців. Адже продуктивність, наприклад, молочного стада корів становить 7-8 тон на рік, що перевищує середній рівень по Черкащині майже вдвічі, а середньодобовий приріст свиней перевищує 700 грамів.

Побачене у Піщаному та почуте від його засновника і керівника, почесного академіка УААН Васильченка М.С. наші викладачі використають на лекціях та практичних заняттях, ознайомлять наших студентів, майбутніх менеджерів та економістів з кращим вітчизняним досвідом управління підприємством.