ЗАКРИТИ

Меморандум з Черкаським колегіумом «Берегиня»

Меморандум з Черкаським колегіумом «Берегиня»

Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова, Фаховий коледж СУРА та Черкаський колегіум “Берегиня” Черкаської міської ради Черкаської області підписали Меморандум про співпрацю.

Ректор університету Ія ЧУДАЄВА, директор коледжу Анна Новак та директор колегіуму “Берегиня” Світлана ОНОПРІЄНКО домовились про посилення співпраці спрямованої на розвиток освіти Черкащини з метою досягнення високих якісних показників теоретичних та практичних навичок здобувачів освіти усіх освітніх рівнів та розкриття інтелектуального потенціалу молоді.

У межах дії Меморандуму навчальні заклади будуть здійснювати спільну діяльність для забезпечення парадигм принципу безперервності здобуття освіти, реалізовувати інформаційні, виховні, культурно-мистецькі заходи у галузі освіти, разом організовувати молодіжні флешмоби, смартмоби, фести, “круглі столи” із залученням провідних експертів та фахівців-практиків. Також у межах Меморандуму колегіанти можуть долучатися до освітнього та культурно-масового процесу Університету та Фахового коледжу СУРА, брати участь у лекційному процесі, конференціях, засіданнях “круглих столів” та заходах студентського самоврядування.