ЗАКРИТИ

Благодійний бал «Подаруй надію»

Благодійний бал «Подаруй надію»

Вже традиційно у стінах Східноєвропейського університету економіки і менеджменту відбуваються благодійні бали. Започатковані президентом університету Рауфом Ахметовичем Аблязовим заходи благодійності проводяться у закладі постійно.

Це допомагає розвивати в студентах гуманність, доброчинність, небайдужість до чужого горя, уміння співчувати.

Останнім часом дедалі більшу ініціативу у проведенні благодійних заходів виявляють студенти. Так, 12 березня за такою доброю традицією у нашому закладі відбувся благодійний бал під назвою «Подаруй надію», організований Черкаською Студентською Радою. Головою зазначеного об’єднання є студент Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Олександр Гергель, заступником голови – студентка Східноєвропейського університету економіки і менеджменту Вікторія Кириченко. 

Метою проведення благодійного балу була підтримка та збір коштів для дітей з дитячим церебральним паралічем. Східноєвропейський університет виступив спонсором балу, зробивши свій внесок у боротьбу з тяжкою дитячою недугою. ДЦП – це не тільки медична, а й соціальна проблема. Дітям з такою хворобою необхідно допомогти не лише прийти до нормального життя і стабілізувати своє здоров’я, а також посприяти в отриманні професіі та створити можливості їм реалізувати себе в суспільстві.

Відкриваючи захід, ректор університету наголосила на суспільній значущості проведеного балу та подякувала  всім присутнім, які не залишилися осторонь і взяли участь в урочистостях, виявляючи тим самим свою небайдужість до дітей, які потребують допомоги.

У святковій залі університету задля благодійної справи зібралися представники обласної та місцевої влади, громадських організацій і, звичайно ж, студенти та викладачі черкаських вищих навчальних закладів. До урочистостей також долучилися представники засобів масової інформації.

З вітальними словами виступили директор Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський, начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський, секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький та інші. Гості акцентували на важливості благодійної справи для суспільства та висловили побажання, щоб кожен свідомий українець тяжів до благодійності із задоволенням.

Атмосферу тепла і добра створювали танцювальні студії «Анфас» та «Лілея», музичний гурт «Сонце в кишені» та інші. Учасники заходу насолоджувалися граційною музикою, танцювали і душевно спілкувалися, даруючи один одному посмішки, весняний настрій.

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту й надалі проводитиме благодійні акції та всіляко сприятиме активному розвитку доброчинності. Маємо надію, що до подібних заходів буде долучатися дедалі більше небайдужих людей.

Пам’ятаймо, що зроблене добро завжди повернеться сторицею!